Pääosassa ihminen.

cloud_top.jpg

Rakennukset ja niiden ympäristö ovat erottamaton osa elämäämme. Me asumme, työskentelemme ja vietämme vapaa-aikaamme rakennetussa ympäristössä. Sitten on meitä, jotka tekevät myös työkseen rakennuksia – tutkivat, suunnittelevat, johtavat, valvovat ja tarkastavat. Me Vahasella teemme sen hyvin.

Tärkein voimavaramme ovat alan parhaat osaajat, vankka asiantuntijuus ja ennakkoluuloton ratkaisujen etsiminen. Työssä onnistuminen merkitsee meille ilahtunutta asiakasta ja myös tekijän iloa aikaansaannoksistaan.

Olemme päättäneet tehdä ympäristöstämme vielä elinkelpoisemman. Eilisen hyvä ei enää riitä. Yhdessä meillä on viisaus, tahto ja taito pistää hyvä kiertämään. Jalostaa sitä, jotta siitä riittäisi vielä huomennakin. Sitä haluamme tehdä.

Terveisin,
Vahaslaiset

cloud_bottom.jpg

Vahanen Environment Oy valvoo Nokian entisen Häpesuon kaatopaikan kunnostamista

18.2.2015

hapesuo_140.JPG
Vahanen Environment Oy:n ja Sito Oy:n asiantuntijoiden muodostama työyhteenliittymä vastaa haastavan pilaantuneen alueen kunnostusprojektin ympäristöteknisestä valvonnasta Nokialla. Osin pohjavesialueella sijaitseva entinen kaatopaikka kunnostetaan kaivamalla maa-ainekset ja jätteet pois ja pumppaamalla vedet käsittelyyn.

Laura Hongistosta Vahanen Lappeenrannan yksikönpäällikkö 20.1.2015

Vahanen Lappeenrannan yksikönpäällikkönä on aloittanut useamman vuoden Vahanen-konsernissa sekä Lappeenrannan toimistolla työskennellyt Laura Hongisto.

Vahanen päivittämässä valtakunnallisia kuntotutkimusohjeita 16.12.2014

Vahasen asiantuntijat ovat olleet vuonna 2014 lukuisissa valtakunnallisissa ohjetyöryhmissä kirjoittajina ja ohjausryhmien jäseninä, varsinkin kuntotutkimuksien saralla. Kuntotutkimukset ovat olleet tilaajan näkökulmasta hankalasti kilpailutettavia, sillä eri toimijoiden palvelujen sisältö on vaihdellut merkittävästi. Kuntotutkimusohjeiden ja erityisesti näihin liittyvien tilaajan ohjeiden avulla pyritään yhtenäistämään alan käytäntöjä ja samalla helpottamaan palvelujen tilaamista.

Hurraa! -kunniamaininta Viherlaakson koulun väistötiloille 11.12.2014

Espoon rakennuslautakunta ja rakennusvalvontakeskus on jakanut ensimmäistä kertaa Hurraa! -palkinnon. Hurraa! -tunnustuspalkinto on espoolainen hatunnosto ajankohtaiselle, erityisen ansiokkaasti ja onnistuneesti toteutuneelle, rakennettuun ympäristöön liittyvälle teolle. Vahanen-yhtiöihin kuuluvan arkkitehtitoimisto Innovarchin suunnittelema Viherlaakson siirtokelpoinen koulurakennus palkittiin toisella kunniamaininnalla.