asiakkaat.jpg

asiakasläheisyys on meille kumppanuutta

Vahasella asiakkaat ovat toiminnan keskiössä: haluamme luoda pitkiä, luottamuksellisia asiakassuhteita, joista syntyy ajan myötä kumppanuutta - yhdessä tekemistä ja toisen toiminnan perinpohjaista tuntemista. Meille tärkeää on olla mukana tuottamassa lisäarvoa asiakkaamme liiketoiminnassa. Tämä onnistuu vain syvällisen tiedon ja loppukäyttäjän ymmärtämisen kautta.

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaispalveluja kiinteistöjen koko elinkaarelle - ratkaisemme pienet ja suuret haasteet yhdessä asiakkaidemme kanssa, unohtamatta kiinteistöjen tuottavuuden ja käytettävyyden tavoitteita. Meille tärkeää on innovatiivisuus - kyseenalaistamme jatkuvasti vanhoja ratkaisuja ja tekniikoita uutta kehittäen. Poikkitieteellisen tutkimustyömme lähtökohtana ovat asiakkaidemme ja loppukäyttäjien tarpeet sekä ratkaisujen ekologisuus ja energiatehokkuus.

Tarjoamme palvelujamme kaikille ammattimaista kiinteistöliiketoimintaa tai kiinteistönhoitoa harjoittaville organisaatioille.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Ota yhteyttä:
Saku Harjunpää
Asiakkuudet

Puhelin 020 769 8698
etunimi.sukunimi@vahanen.com

saku_harjunpaa.png

Voit jättää myös
yhteydenottopyynnön.

   Yhteydenottopyyntö  

asiakassuhteesta yhteisiin kehityshankkeisiin

Tapiolan Lämpö Oy ja Vahanen-yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuosikymmenen ajan. Kumppanuussopimus yritysten välillä tehtiin vuonna 2004, jonka jälkeen yhteistyö syveni asiakassuhteesta yhteisten toimintakonseptien kehittämiseen. Merkittävimpänä esimerkkinä yhteistyöstä voidaan mainita PutkiremonttiPlus-palvelumalli, jonka kehityksessä Tapiolan Lämpö on ollut mukana.


   Lue lisää  

vastaamme kehitystyöllä ilmastonmuutoksen haasteisiin

Tällä hetkellä kehitämme uusia rakentamisen ratkaisuja osana Tekesin Kestävä yhdyskunta -ohjelmaa ja olemme mukana EU-rahoitteisessa SUSREF-hankkeessa. Kehitämme näin palveluitamme ja toimintatapojamme vastaamaan paremmin ilmastonmuutoksen mukanaan tuomiin haasteisiin. 


   Lue lisää