”Olemme valinneet jo varhain Vahasen yhteistyökumppaniksi, sillä olemme kokeneet sen luotettavaksi toimijaksi. Tämä on työtä jota tehdään yhdessä suunnitellen ja etsien parhaat ratkaisut tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden, isännöitsijöiden ja omistajaosapuolen kanssa”, Nordea Henkivakuutus Suomi Oy:n kiinteistöjohtaja Kari Louhenkilpi kertoo.
Lue lisää »
Vahanen Tampere Oy on valittu rakennuttajakonsultiksi Tampereen teknillisen yliopiston Rakennustalon korjaus- ja muutoshankkeeseen. Laaja hanke kestää vuoden 2013 loppuun, ja toimeksiantoon sisältyvät myös rakennus- ja talotekniikan valvontatehtävät. Rakennustalo sijaitsee TTY:n kampusalueella, ja se käsittää yliopiston tutkimus-, opetus- ja toimistotilojen lisäksi mm. VTT:n tutkimustiloja.
Lue lisää »
Vahanen on laatinut Stora Enson toimeksiannosta Augustinrannan yrityspuiston palvelualueen konseptisuunnitelman. Suunnitelma koskee Tolkkisten vanhan sulfiittiselluloosatehtaan aluetta Porvoossa.
Lue lisää »

"Olen tehnyt yhteistyötä Vahanen-yhtiöihin kuuluvan Innovarch Oy:n kanssa vuodesta 2007 lähtien. Innovarch on ollut mukana jo hankkeidemme konseptisuunnittelussa,  jolloin on ollut luontevaa tilata heiltä myös arkkitehtisuunnittelu - näin saamme maan parasta kauppakeskusten suunnitteluosaamista. Toki suunnittelun kustannus pitää olla aina myös kilpailukykyinen," kertoo Kaakkois-Suomen aluejohtaja Timo Heikkilä KESKO Oyj:stä.

Lue lisää »

Tapiolan Lämpö Oy ja Vahanen-yhtiöt ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuosikymmenen ajan. Kumppanuussopimus yritysten välillä tehtiin vuonna 2004, jonka jälkeen yhteistyö syveni asiakassuhteesta yhteisten toimintakonseptien kehittämiseen. Merkittävimpänä esimerkkinä yhteistyöstä voidaan mainita PutkiremonttiPlus-palvelumalli, jonka kehityksessä Tapiolan Lämpö on ollut mukana.

Lue lisää »

”Tilasimme Vahanen-yhtiöiltä muuntamosopimusten koordinointi- ja hallintapalvelun syksyllä 2009 eli olemme ehtineet tehdä yhteistyötä nyt reilun puolen vuoden ajan. Muuntamosopimusten uusiminen on lähtenyt hyvin käyntiin ja olemme saaneet tukea Vahaselta myös muuntamosopimusmallin kehittämiseen. Yhteistyömme on täyttänyt odotuksemme.”

Lue lisää »