innovaatio.jpg

Lisäarvoa Innovaatioista

Innovaatiot ovat osa vahaslaisuutta. Konsernissamme on aina pyritty uudenlaisiin kekseliäisiin suunnitteluratkaisuihin ja palveluihin tavanomaisten toimintamallien sijaan. Tämä tarkoittaa ennakkoluulotonta asennetta, olemassa olevien ratkaisujen kyseenalaistamista, kerätyn tiedon jalostamista sekä uusien ratkaisujen kehittämistä.

Olemme tunnettuja erinomaisesta osaamisestamme ja edelläkävijän leimasta. Haluamme pitää tästä kiinni myös jatkossa. Innovaatiomme luovat merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme unohtamatta niiden positiivista vaikutusta työn mielekkyyteen ja asiantuntijoina kehittymiseen. Innovaatioidemme hyöty on moniulotteinen.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Ota yhteyttä:
Pasi Parviainen
Tutkimus- ja kehityspalvelut

Puhelin 020 769 8698
etunimi.sukunimi@vahanen.com

pasi_parviainen.png

Voit jättää myös
yhteydenottopyynnön.

   Yhteydenottopyyntö  

kestäviä kehitysratkaisuja

Vahasella panostetaan nyt kestävien rakentamisratkaisujen kehittämiseen. Tutkimus ja kehitys ovat aina olleet merkittävä osa toimintaamme. Uusista ratkaisuista on hyötyä niin asiakkaillemme kuin asiantuntijoillemme.


   Lue lisää  

keksijä jatkuvalla innovaatiopolulla

Ari-Veikko Kettunen on ehtinyt tehdä urallaan monia alan keksintöjä. Parhaillaan työn alla on älyrakenne, jota jo tuotteistetaan markkinoita varten. ”Hanke lähti käyntiin tavallisena kosteusprojektina. Oli kuuma kesä ja teimme vähän mittauksia. Sen jälkeen tuotekehitys onkin ollut jatkuvaa innovaatiopolkua."


   Lue lisää