suunnittelijat.jpg

Jokaisen rakenteen ja rakennuksen takana on suunnittelija

Jokaisen suunnittelemamme rakenteen tai rakennuksen takana on suunnittelija, yksi tai useampia. Rakennettu ympäristö on erottamaton osa elämäämme ja hyvin suunnitellun, toimivan ja esteettisen ympäristön merkitystä ei voi korostaa liikaa. Vahasen suunnittelijat ovat arkkitehteja, rakennesuunnittelijoita, geosuunnittelijoita, LVI-suunnittelijoita, sähkösuunnittelijoita ja ympäristösuunnittelijoita. Suunnittelun perinteemme on jo puolen vuosisadan ikäinen ja laadukkaan ja arjessa toimivan työn perinnettä jatkaa tämän päivän uusi, poikkitieteellinen suunnittelijasukupolvi.

Vahasella eri alojen suunnittelijat työskentelevät yhdessä

Vahanen on monialainen suunnittelun osaaja, jossa insinöörit, arkkitehdit, kemistit ja ympäristötutkijat istuvat saman pöydän ääressä. Eri  suunnittelualojen kokoaminen saman katon alle tuo ainutlaatuisen mahdollisuuden innovatiiviseen alan kehittämiseen, kriittisiin keskusteluihin, tiedon jakamiseen ja kokonaisvaltaiseen ajatteluun. Näin voimme tarjota parhaan mahdollisen suunnitelman myös asiakkaallemme - ymmärtäen suunnittelutyön eri toimijoiden näkökulmat ja haasteet.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty

Suunnittelu on tärkeää - ei vähiten rakentamisessa. Onnistuneen hankkeen edellytys ovat huolella tehdyt suunnitelmat, joissa näkyy suunnittelijan kädenjäljen lisäksi asiakkaan ja tilojen käyttäjän toiveet ja tarpeet. Tärkeää on myös suunnittelijan ja tilaajan välinen viestintä ja yhteisen ymmärryksen saavuttaminen. Haluamme, että hankkeen päätyttyä asiakkaamme on tyytyväinen yhteistyöhömme, ei pelkästään suunnitelmien tekniseen laatuun.