_MG_0584.jpg

STRATEGISET PALVELUT KIINTEISTÖNOMISTAJILLE

Property Mapping Process

Property Mapping Process (PMP) on palvelu, jonka avulla kiinteistönomistajan portfolio salkutetaan ja analysoidaan ennalta määrättyjen tekijöiden perusteella. Näitä tekijöitä ovat muun muassa kiinteistön tekninen kunto, tuottavuus ja energiatehokkuus. Tekijät määräytyvät pitkälti asiakkaan liiketoiminnan ja kiinteistöstrategian pohjalta. PMP tarjoaa kiinteistönomistajalle päivitettyä tietoa kiinteistöjen nykytilasta, mitä voidaan käyttää esimerkiksi kiinteistöinvestoinneissa tai -realisoinneissa.

Property Mapping -palvelun etuja

  • asiakkaalle strategisesti tärkeiden ja merkittävien kiinteistöjen tunnistaminen (perustuen asiakkaan ydinliiketoimintaan ja arvoihin)
  • kiinteistöportfolion järjestäminen asiakkaan näkökulmasta
  • lopputuotteena paljon tärkeää informaatiota nopeasti ja pienellä panostuksella
  • ylläpitokustannusten pienentäminen
  • kiinteistöinvestointeja ja -realisointeja tukeva palvelu

Technical Due Diligence

Technical Due Diligence (TDD) on palvelu, jolla selvitetään kauppatilanteessa kiinteistöön ja tonttiin liittyvät riskit, rakennuksen kunto, korjaus- ja kunnossapitotarpeet sekä kustannukset. TDD:n kiinteistötarkastus muistuttaa pitkälti kuntoarvion vastaavaa tarkastusta, mutta siinä kiinnitetään huomiota erityisesti rakennuksen esteettömyyteen ja huoltotoimintaan. TDD:n yhteydessä selvitetään myös usein, onko kiinteistö rakennettu kaava- ja lupaehtojen mukaisesti.

TDD:n tavoitteena on minimoida riskit ja selvittää nykyiset sekä tulevat ylläpitokustannukset myyntitilanteessa. Teemme Vahasella myös ympäristöön liittyviä Environmental Due Diligence eli EDD-selvityksiä, joista voit lukea lisää ympäristöpalveluistamme.

 

 

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Ota yhteyttä:
Noora Viranko
Strategiset palvelut

Puhelin 020 769 8698
etunimi.sukunimi@vahanen.com

noora_viranko.jpg

Voit jättää myös
yhteydenottopyynnön.

   Yhteydenottopyyntö