talotekniikka1.jpg

kustannustehokasta Talotekniikkaa

Vahanen tarjoaa talotekniikkapalveluja, jotka huomioivat loppukäyttäjien ja johtavien rakennuttajien tarpeet. Palvelumme ovat kustannustehokkaita LVISA-kokonaissuunnitteluratkaisuja, joissa huomioidaan eri järjestelmien yhteisvaikutukset, energian käyttö ja elinkaarikustannukset.
 
Erikoisosaamistamme ovat

  • urheilurakennukset
  • vapaa-ajan rakennukset
  • toimitilat
  • maanalainen rakentaminen
  • muut erikoistilat

Korostamme suunnittelussamme kestävän rakentamisen periaatteita - huomioimme energiavaihtoehtojen arvioinnissa sekä ympäristöystävällisyyden että investointi- ja käyttökustannukset. Talotekniikkapalveluja tuottaa Vahanen-konserniin kuuluva Instakon Oy sekä aluetoimistot Turussa, Tampereella ja Hämeenlinnassa.

Laatujärjestelmä käytössä jo vuodesta 1995

Instakon Oy:n laatujärjestelmä perustuu Det Norske Veritasin kanssa kehitettyyn ISO 9001 -sertifioituun laatujärjestelmään, joka on ollut käytössä jo vuodesta 1995. Laatujärjestelmän lähtökohtana on tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa ja määritellyn laatutason saavuttaminen kustannustehokkaasti.

Tutkimus ja kehitys

LVIS-suunnittelun ammattilaisina osallistumme aktiivisesti tutkimus- ja kehitysprojekteihin vahvoilla osaamisalueillamme, vaikuttaen ja tuoden lisäarvoa alan kehitykseen. Tutkimuksiemme tuloksena on Suomessa otettu käytäntöön mm. uimahalli- ja jääkiekkohalliprojektien energioiden yhteiskäyttö. Olemme olleet lisäksi mukana laatimassa LVI-kortiston vedenkäsittelyn ohjeita, sekä Sisäasiainministeriön toimeksiannosta kalliosuojien rakentamista koskevaa ohjeistusta.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Ota yhteyttä:
Asko Laune

Puhelin 020 769 8698
etunimi.sukunimi@vahanen.com

Asko Laune.jpg

Voit jättää myös
yhteydenottopyynnön.

   Yhteydenottopyyntö