julkisivuplusJulkisivuPluS -
nykyaikainen julkisivuremontti

JulkisivuPlus-palvelu huomioi erityisesti asukkaan näkökulman taloyhtiöiden julkisivuremonteissa. Hyvin hoidetulla viestinnällä mahdollistetaan hankkeen sujuvuus ja asukkaiden osallistuminen päätöksentekoon. Jokaisessa korjaushankkeessa toimii projektitiedottaja, joka on viestinnän ammattilainen.

Projektinjohtaja pitää puolestaan projektin langat käsissään ja vastaa säännöllisestä tiedotuksesta yhteistyössä projektitiedottajan kanssa. Hyvin johdettu projekti vapauttaa isännöitsijälle ja taloyhtiön hallitukselle enemmän aikaa keskittyä heille olennaisiin tehtäviin eli päätöksentekoon ja sen valmisteluun. Asukkaille tämä näkyy sujuvasti etenevänä hankkeena.

JulkisivuPlus-hankkeissa korjaussuunnitelmat mallinnetaan havainnollisiksi 3D-kuviksi. Tämä helpottaa mm. korjauksen myötä toteutettavien muutosten ennakointia.Julkisivuremontti on mahdollisuus parantaa energiatehokkuutta

Julkisivuremontti tarjoaa hyvät mahdollisuudet parantaa myös rakennuksen energiatehokkuutta, sillä esimerkiksi ulkoseinien, katon ja ikkunoiden korjaamisella voidaan vaikuttaa lämmönkulutukseen. Parantamalla energiatehokkuutta voidaan säästää selvää rahaa ja samalla lisätä asumisviihtyvyyttä.


Lataa esite

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Ota yhteyttä:
Markku Malila
JulkisivuPlus-palvelu

Puhelin 020 769 8698
etunimi.sukunimi@vahanen.com

markku_malila.png

Voit jättää myös
yhteydenottopyynnön.

   Yhteydenottopyyntö  
TUTUSTU TALOYHTIÖIDEN PLUS-PALVELUIHIN