ymparistopalvelut_2.jpg

paremman rakennetun ympäristön puolesta

Rakennetulla ympäristöllä on suuri vaikutus ympäristöön, ilmastoon ja energiankulutukseen - tämä tosiasia on myös muuttamassa nopeasti koko rakennus- ja kiinteistöalaa. Meidän tulee pystyä tuottamaan ympäristön kannalta parempia rakennuksia ja kaupunkeja sekä parantamaan merkittävästi olemassa olevia yhdyskuntia ja niiden rakennuksia. Onnistuaksemme tässä meidän on kehitettävä uusia ja innovatiivisia toiminnallisia ja teknisiä ratkaisuja.

Vahasella panostetaan elinkaari- ja ympäristöosaamiseen. Teemme tämän kehittämällä uusia palveluja ja viemällä ympäristönäkökohdat kaikkeen toimintaamme. Ympäristö- ja energiapalveluissa kehitämme työkaluja asiakkaidemme eri tarpeisiin, aina strategisten vaihtoehtojen arvioimisesta suunnittelun ja toteutuksen kautta käytönaikaisiin toimenpiteisiin.

Käytännön työssä ympäristöasiantuntijamme analysoivat ympäristön tilaa. Teemme vaurioiden korjaussuunnitelmia, arvioimme maaperän ja rakennusten ympäristölaatua eri menetelmin sekä toimimme sertifiointi- ja kunnostushankkeiden ohjaajina sekä sertifiointiprosessien asiantuntijoina.

 

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Ota yhteyttä:
Pekka Määttänen
Ympäristöpalvelut

Puhelin 020 769 8698
etunimi.sukunimi@vahanen.com

pekka_maattanen.png

Voit jättää myös
yhteydenottopyynnön.

   Yhteydenottopyyntö