ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ?

Ota yhteyttä:
hr@vahanen.com

Voit jättää kysymyksesi myös Facebook-sivujemme kautta.

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Vahasella työhyvinvointi on tärkeää

Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen ovat edellytyksiä työssä viihtymiselle ja onnistuneelle työsuoritukselle. On tärkeää, että työpäivän jälkeen työntekijämme jaksavat olla aktiivisia myös vapaa-ajalla.

Hyvä esimies on  kaiken A ja O. Tästä syystä panostamme esimiestyön kehittämiseen.

Säännöllisillä tavoite- ja kehityskeskusteluilla varmistamme, että jokaisella on mielekkäitä työtehtäviä, joissa kokee kehittyvänsä ja että työmäärä on sopivalla tasolla.

Kannustamme myös työntekijöitämme hyödyntämään etätyömahdollisuuksia sekä olemme valmiit joustamaan työajoissa (esim. osa-aikaisuus).

Erilaiset työhyvinvointia tukevat toiminnot kuten työterveyspalvelut ja yhteiset vapaa-ajan aktiviteetit ovat kaikkien työntekijöidemme hyödynnettävissä.

   Lue lisää  

kesätyöhakumme on käynnistynyt

Tervetuloa kesätöihin vastuulliseen kesäduunipaikkaan! Jätä hakemuksesi viimeistään 15.2. sähköisen hakemuslomakkeemme kautta, jonka löydät kohdasta Avoimet työpaikat.

Voit tulla tapaamaan meitä myös rekrytointi-iltapäiväämme Espoon toimistolle 22.1. Tule esittäytymään ja tekemään vaikutus, näin varmistat tapaamisen työhaastattelun merkeissä!

Olemme mukana menossa myös Tampereen teknillisen yliopiston Yrityspäivillä 6.2. Tule piipahtamaan ständillämme ansioluettelosi kanssa!

 Osallistumme jälleen Vastuullinen kesäduuni -kampanjaan. Se tarkoittaa, että sitoudumme noudattamaan kampanjan viittä periaatetta. Tämä on meille kunniasia!

    Lue lisää