toihin_vahaselle_harjoittelijat_opinnayte.jpg

HARJOITTELU JA OPINNÄYTETYÖT

Vahasella pääset näyttämään kyntesi haasteellisissa ja monipuolisissa työtehtävissä. Tarjoamme sinulle luovan työympäristön, hauskat työkaverit ja mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen.Yrityksemme strategiaan kuuluu harjoittelijoiden ja opinnäytetyöntekijöiden rekrytointi vuosittain. Kesällä 2014 Vahasella työskenteli yhteensä 20 kesä- ja opinnäytetyöntekijää. Monet heistä jatkavat kesän jälkeen osa-aikaisesti opintojensa ohella. Useimmat asiantuntijoistamme ovatkin aloittaneet uransa meillä harjoittelijana tai tehneet opinnäytteen tilaustyönä Vahaselle.

Rekrytoimme harjoittelijoita ja opinnäytetyötekijöitä ympäri vuoden

Harjoittelijat ovat Vahasella tärkeitä, koska heistä kasvaa tulevaisuuden asiantuntijoitamme. Jokaisen harjoittelijan harjoittelujakso suunnitellaan yhdessä esimiehen ja harjoittelijalle nimetyn tutorin kanssa harjoittelun alkaessa. Harjoittelujakson aikana käydään seurantakeskusteluja, joissa tarkistetaan tavoitteita ja niissä onnistumista sekä annetaan palautetta puolin ja toisin. Harjoittelujakson päättyessä arvioidaan vielä yhdessä harjoittelun onnistumista. Nämä toimenpiteet takaavat onnistuneet harjoittelun niin harjoittelijalle kuin yrityksellekin.

Opinnäyte- ja diplomityöt

Vahanen tarjoaa monipuolisia ja kiinnostavia opinnäyte- ja diplomityömahdollisuuksia rakentamisen ja kiinteistöjohtamisen parissa. Arvostamme opiskelijoilta saamaamme alan viimeisintä teoriatietoa. Tuemme opiskelijoita lopputyön aiheen ja rahoituksen järjestämisessä sekä tarjoamme toimitiloistamme työskentelytilan opinnäytetyön tekemiseen.

Opinnäyte- ja työharjoitteluhakemus

Ovatko opintosi siinä vaiheessa, että olet ryhtynyt etsimään työharjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa? Jätä hakemuksesi tästä. Kerrothan hakemuksessasi missä vaiheessa opintosi ovat ja onko sinulla jo mahdollisesti hahmotelmaa opinnäytetyön aiheesta.

JÄIKÖ KYSYTTÄVÄÄ?

Tavoitat meidät sähköpostiosoitteesta hr@vahanen.com.

Huomioithan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.