Oppilaitosyhteistyö.jpgOPPILAITOSYHTEISTYÖ

Vahanen tekee paljon yhteistyötä eri oppilaitoksien kanssa ympäri Suomea. Olemme mukana useilla opiskelija- ja rekrytointimessuilla, järjestämme ekskursioita ja vierailemme oppilaitoksien luennoilla sekä ainejärjestöjen tilaisuuksissa.

Kysy lisää luennoitsijoista, ainejärjestöyhteistyöstä ja ekskursioista

Vahanen osallistuu mielellään erilaisiin opiskelijoiden kanssa järjestettäviin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, oli kyseessä sitten kurssien viralliset luennot, ainejärjestöjen toiminta tai ekskursioiden järjestäminen. Meille oppilaitosyhteistyö on tärkeä linkki alan kehittämiseen sekä tulevaisuuden työntekijöiden tapaamiseen, ja kannamme mielellään oman kortemme kekoon opiskelijatoiminnan puolesta.

Asiantuntijamme pitävät vuosittain paljon vierailuluentoja alan eri oppilaitoksissa. Vahasen luennoitsijat tarjoavat mielenkiintoista vaihtelua kurssisisältöön tuomalla kosketuksen alan nykyhaasteisiin ja kurkistuksen yritysmaailmaan sekä työelämään. Konsernimme laaja osaaminen varmistaa sopivan osaajan löytymisen erilaisiin opetustilanteisiin.

Vahanen osallistuu myös mielellään alan ammattiainekerhojen toimintaan tuottamalla tilaisuuksiin esimerkiksi puheen tai alustuksen pitäjiä sekä vierailukohteita. Järjestämme vuosittain opiskelijaryhmille myös ekskursioita ja vierailuja, joihin sisältyy työmaakäyntejä sekä yritykseemme ja henkilöstöömme tutustumista.

Jos haluat lisää tietoa luennoitsijoistamme, yhteistyöstä ainejärjestöjen kanssa tai ekskursiosta Vahaselle, olethan yhteydessä Susanna Vanhaseen, hr@vahanen.com.


Tutustu Vahaseen myös sosiaalisessa mediassa:

 

 

 

HALUATKO KUULLA LISÄÄ?

Ota yhteyttä:

Susanna Vanhanen
Henkilöstöpalvelut
Puhelin 044 7688 363

susanna_vanhanen.JPG

Toimitathan hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta.

Voit jättää hakemuksesi yhteyteen liitteen word- tai pdf-tiedostona, joka on kooltaan enintään 3MB.