vahanen.jpg

Pääosassa ihmiset

Rakennukset ja niiden ympäristö ovat erottamaton osa elämäämme. Me asumme, työskentelemme ja vietämme vapaa-aikaamme rakennetussa ympäristössä. Sitten on meitä, jotka tekevät myös työkseen rakennuksia – tutkivat, suunnittelevat, johtavat, valvovat ja tarkastavat.

Ensimmäinen Vahasen insinööritoimisto perustettiin puoli vuosisataa sitten ja paljon on muuttunut tähän päivään mennessä – nyt Vahanen on kiinteistönhallinnan palvelutalo, josta löytyy monipuolista, poikkitieteellistä osaamista. Kuitenkin moni asia on myös säilynyt vuosien saatossa: olemme edelleen suomalaisomisteinen yritys ja tärkein voimavaramme ovat alan parhaat osaajat, vankka asiantuntijuus ja ennakkoluuloton uusien ratkaisujen etsiminen.

Uskomme, että kun henkilöstömme viihtyy työssään, myös asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Työssä onnistuminen merkitsee meille ilahtunutta asiakasta ja myös tekijän iloa aikaansaannoksestaan. Haluamme tuoda markkinoille aivan uusia ajattelutapoja ja toimintamalleja, luoda rakentamisen tekniikoita ja synnyttää innovaatioita. Vahasella henkilöstöä kannustetaan kyseenalaistamiseen ja palkitaan erilaisista mielipiteistä.

Haluamme olla mukana vaikuttamassa myös tulevaisuuden osaajiin. Vahasella on jo vuosikymmeniä koulutettu alan osaajia ja tehty pitkäjänteistä työtä alan oppilaitoksissa nuorten parissa. Samalla voimme antaa asiakkaidemme käyttöön alan tuoreimman tiedon.

Koemme Vahasella, että tärkein tehtävämme on luoda yhdessä parempi rakennettu ympäristö tuleville sukupolville.

Visionamme on olla edelläkävijä

Visionamme on toimia asiakkaidemme kumppanina ja innovatiivisena palveluiden tuottajana kiinteistöjen koko elinkaaren aikana. Haluamme olla kestävän rakentamisen edelläkävijä ja merkittävä toimija kotimaassa ja kansainvälisellä tasolla sekä yksi suurimmista ja kannattavimmista suomalaisomistuksessa olevista kiinteistöalan asiantuntijoista. Henkilöstöllemme haluamme tarjota alan parhaimman työpaikan.


   Lue lisää  

kestäviä kehitysratkaisuja

Vahasella panostetaan nyt kestävien rakentamisratkaisujen kehittämiseen. Tutkimus ja kehitys ovat aina olleet merkittävä osa toimintaamme. Uusista ratkaisuista on hyötyä niin asiakkaillemme kuin asiantuntijoillemme.


   Lue lisää